Blogu I MammalNet

Në këtë blog ne ju tregojmë histori për gjitarët që jetojnë në rrethinat tona. Tregojmë mënyrën se si ju mund të na ndihmoni në ruajtjen e tyre dhe cilat janë problemet e tyre më të mëdha. Ju do të mësoni gjithashtu se si të mund të identifikoni speciet të cilat vrojtoni, dhe ndërkohë ne do t’ju mundësojmë disa aktivitete të cilat do ti pregatisim gjatë muajve pasardhës.

Já conhece a app iMammalia?
Agora podemos todos registar mamíferos selvagens e contribuir para a ciência. Descarregue a app (https://mammalnet.com/imammalia/) e comece a registar os mamíferos selvagens da Europa que vê.
A app estará brevemente disponível em 🇵🇹.

2

Advance notice: the websites european-mammals #iMammalia, will be unavailable from 3pm on Friday 22 October to 5pm on Sunday 24 October. This is to allow for essential maintenance work on the backup generator. Apologies for any inconvenience.
@MammalnetPolska @MammalnetI

Not to be missed at #LifeWatchBD21
@INBOVlaanderen's @casaer_jim: "CATREIN, the camera trap snowball effect" What do we learn from spotting wild boar and roe deer, #partridge, #beaver, #wolf, #lynx, #muskrat and #muntjac? Oct 28, VAC Ghent https://bit.ly/3FPpV6S

4
Load More...