Konkursi I 7-të

Këtu mund të votoni për foton që ju pëlqen më shumë. Nëse doni të merrni pjesë ju duhet të ngarkoni fotot në aplikacionin iMammalia duke përfshirë vendndodhjen dhe datën. Ne do të zgjedhim në mënyrë periodike fotot më të mira të ngarkuara në iMammalia dhe ju do të mund të votoni ato që ju pëlqejnë më shumë. Fituesit e secilit raund do të marrin pjesë në një llotari ku mund të fitojnë një çmim (duke zgjedhur midis një kamere kurth ose një kuponi për një libër).

Data e fillimit:

20 – 12 – 2021

Data e mbarimit:

20 – 01 – 2022

View Results

and all the participants.

Congrats to:

Ciudad, Carlos
This poll has ended (since 10 months).
Ciudad, Carlos
50.83%
Nino Lendić
34.25%
Napierała Piotr
6.08%
Heinze, Henrik
3.87%
Giordano, Luca
2.76%
Baltic, Mico
1.66%
Gačić, Dragan
0.55%
Škaro, Stjepan
0.00%