6-ТИ НАТПРЕВАР

Овде можете да гласате за фотографија која најмногу ви се допаѓа. Ако сакате да учествувате, треба да ги поставите на апликацијата iMammalia, вклучувајќи податоци за геолокација и датум. Повремено ќе ги избираме најдобрите фотографии поставени во апликацијата iMammalia и ќе можете да гласате за оние кои ви се допаѓаат најмногу. Победниците од секој круг ќе учествуваат во лотарија каде што можат да освојат награда (избор помеѓу фотостапица или ваучер за книга)

Почетен датум:

1 – 11 – 2021

Краен датум:

30 – 11 – 2021

View Results

and all the participants.

Congrats to:

Mariatti, Niccoló & Herrero, José L.
This poll has ended (since 8 months).
Mariatti, Niccoló
27.87%
Herrero, José L.
27.87%
Nüssen, Oliver
16.39%
Baltic, Mico
8.20%
Nagy, Eszter
6.56%
Loce, Ervis
4.92%
Muhaxhiri, Jeton
3.28%
Hadžihajdarević, Haris
3.28%
Miletic, Aleksandar
1.64%
Niedziela Katarzyna
0.00%